Kurpitsa-juustopihvit

Valio Food Solutions

Kurpitsa-juustopihvit

Ainekset8 annosta

1.000 kg
kurpitsaa raastettuna
0.200 kg
Valio Mustaleima juustoa raastettuna

tai Valio Emmental punaleima raastetta
0.160 kg
kananmunaa
0.005 kg
suolaa
0.012 kg
sokeria
0.040 kg
perunajauhoja
0.120 kg
korppujauhoja
0.025 kg

Ohje

  1. Sekoita massa tasaiseksi ja tarkista maku.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Annostele kasviseosta reilun 1/2 dl:n annoksina pannulle ja muotoile paistinlastan avulla vajaan 1 cm:n paksuisia pihvejä. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin vaalean ruskeaksi.
kpl
g
1.2 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
139 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
139 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›