Kurpitsaa kolmella tapaa, täysin vegaanisena.Toimii terasseilla ja dinnereillä, alku- tai pääruokana.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Kurpitsaa kolmella tapaa, täysin vegaanisena.Toimii terasseilla ja dinnereillä, alku- tai pääruokana.
Miso-glaseerattu kurpitsa ja kurpitsapyre | |
---|---|
2.000 kg | myskikurpitsaa |
0.000 kg | karkeaa merisuolaa |
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.010 kg | suolaa |
0.050 kg | misotahnaa |
0.050 kg | riisiviinietikkaa |
0.010 kg | seesamöljyä |
0.200 kg | |
0.050 kg | paahdettuja kurpitsansiemeniä |
Kirvelifraiche | |
0.400 kg | |
0.085 kg | tuoretta kirveliä hienonnettuna |
0.050 kg | riisiviinietikkaa |
0.010 kg | suolaa |
Kurpitsansiemenkeksi | |
0.200 kg | kurpitsansiemeniä |
0.050 kg | chia-siemeniä |
0.050 kg | rypsiöljyä |
0.004 kg | suolaa |
0.200 kg | kuumaa vettä |
Viimeistelyyn | |
0.017 kg | tuoretta kirveliä |
0.010 kg | piparjuurta raastettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.