Vuokaruokien kastikkeisiin saa lisää makua, kun sekaan soseuttaa paahdettuja kasviksia. Tällä kertaa vuoan maustaa myskikurpitsa ja inkivääri. Tarjoile basmatiriisin kera.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Vuokaruokien kastikkeisiin saa lisää makua, kun sekaan soseuttaa paahdettuja kasviksia. Tällä kertaa vuoan maustaa myskikurpitsa ja inkivääri. Tarjoile basmatiriisin kera.
4.000 kg | myskikurpitsaa |
0.200 kg | |
0.500 kg | |
0.100 kg | tuoretta inkivääriä |
2.000 kg | keittojuureksia, pakaste |
1.000 kg | |
0.030 kg | tuoretta chiliä |
0.020 kg | tuoretta korianteria |
0.000 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.