Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka

Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
66 kcal / 100g
Vuokaruokien kastikkeisiin saa lisää makua, kun sekaan soseuttaa paahdettuja kasviksia. Tällä kertaa vuoan maustaa myskikurpitsa ja inkivääri. Tarjoile basmatiriisin kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

4,000 kg myskikurpitsaa
0,200 kg Valio Eila® voita
0,500 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,100 kg tuoretta inkivääriä
2,000 kg Food Service isoja juureskuutioita
1,000 kg Valio MiFu® Original suikaletta
0,030 kg tuoretta chiliä
0,020 kg tuoretta korianteria
  suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuori ja pilko kurpitsa. Paahda 250 °C uunissa voin kanssa kypsiksi, noin 15 minuuttia.

  • Sekoita tasaiseksi ruokakerman, inkiväärin ja chilin kanssa. Mausta suolalla.

  • Sekoita Mifu ja juureskuutiot 1/1 GN-vuoassa sekaisin ja mausta suolalla. Kaada päälle kurpitsakastike ja paista 185 °C uunissa noin 25 minuuttia.

  • Koristele tuoreella korianterilla ja chilillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!