Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka

Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka

Kurpitsainen Mifu-juuresvuoka

Vuokaruokien kastikkeisiin saa lisää makua, kun sekaan soseuttaa paahdettuja kasviksia. Tällä kertaa vuoan maustaa myskikurpitsa ja inkivääri. Tarjoile basmatiriisin kera.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

4.000 kg
myskikurpitsaa
0.200 kg
0.500 kg
0.100 kg
tuoretta inkivääriä
2.000 kg
keittojuureksia, pakaste
1.000 kg
0.030 kg
tuoretta chiliä
0.020 kg
tuoretta korianteria
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja pilko kurpitsa. Paahda 250 °C uunissa voin kanssa kypsiksi, noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita tasaiseksi ruokakerman, inkiväärin ja chilin kanssa. Mausta suolalla.
  3. Sekoita Mifu ja juureskuutiot 1/1 GN-vuoassa sekaisin ja mausta suolalla. Kaada päälle kurpitsakastike ja paista 185 °C uunissa noin 25 minuuttia.
  4. Koristele tuoreella korianterilla ja chilillä.
kpl
g
5.0 kg
68 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.