Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä

Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
150 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg porsaan sisäfileetä
Täyte
0,170 kg salottisipulia
0,100 kg paahdettuja kurpitsansiemeniä rouhittuna
0,100 kg karkeaa Dijon-sinappia
0,100 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  sitruunankuorta raastettuna
Kastike
1,000 kg Valio kermaista ruskeaa kastiketta
Maa-artisokkapyre
0,700 kg maa-artisokkia pestyinä
  Valio Eila® maitojuomaa 3% keittämiseen
0,150 kg Valio Eila® voita
  suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuullota sipuli pannussa, lisää rouhityt siemenet, sekä loput täytteen aineksista.

  • Leikkaa filee auki ja täytä.

  • Sido rullaksi.

  • Paista pinta pannulla ja kypsennä uunissa 150 asteessa n. 15 min. (Sisälämpötila 68 astetta).

Kastike
  • Lämmita kastike

Maa-artisokkapyree
  • Paahda hyvin pestyt artisokat kuorineen kuumassa uunissa, kunnes hieman karamellisoituneet. Käytä voita hieman paahtaessasi.

  • Keitä sen jälkeen artisokat kypsiksi maidossa.

  • Nostele reikäkauhalla artisokat tehosekoittimeen ja soseuta voin kanssa.Tarkista suola.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!