Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä

Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä

Kurpitsapossua ja maa-artisokkapyreetä

Ainekset10 annosta

1.500 kg
porsaan sisäfileetä

Täyte

0.170 kg
salottisipulia
0.100 kg
paahdettuja kurpitsansiemeniä rouhittuna
0.100 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.100 kg
0.000 kg
sitruunankuorta raastettuna

Kastike

1.000 kg

Maa-artisokkapyre

0.700 kg
maa-artisokkia pestyinä
0.000 kg
0.150 kg
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kuullota sipuli pannussa, lisää rouhityt siemenet, sekä loput täytteen aineksista.
  2. Leikkaa filee auki ja täytä.
  3. Sido rullaksi.
  4. Paista pinta pannulla ja kypsennä uunissa 150 asteessa n. 15 min. (Sisälämpötila 68 astetta).
  5. Kastike

  6. Lämmita kastike
  7. Maa-artisokkapyree

  8. Paahda hyvin pestyt artisokat kuorineen kuumassa uunissa, kunnes hieman karamellisoituneet. Käytä voita hieman paahtaessasi.
  9. Keitä sen jälkeen artisokat kypsiksi maidossa.
  10. Nostele reikäkauhalla artisokat tehosekoittimeen ja soseuta voin kanssa.Tarkista suola.
kpl
g
4.1 kg
148 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
148 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.