Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Kylmä chili-paprikakeitto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kylmä chili-paprikakeitto
Kylmä chili-paprikakeitto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.960 kg
paprikasuikaletta
0.040 kg
FS valkosipulikuutiota
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
suolaa
0.050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0.200 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.200 kg
Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoa laktoositon
Ohje
Laita GN-vuokaan paprikasuikaleet, valkosipulirouhe, mausteet ja päälle Oivariini juoksevaa.
Paahda uunissa n. 200 astetta n. 20min.
Soseuta tasaiseksi. Sekoita joukkoon ruokakerma ja tuorejuusto.
Jäähdytä ja tarjoile kylmänä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.5 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
103
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS valkosipulikuutio 0,25 kg x 10 / 2,5 kg
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Viola® 1,5 kg chili-paprika tuorejuusto laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
103 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
103 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›