Kylmäsavulohicroissantit

Kylmäsavulohicroissantit

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
247 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,700 kg Valio croissantteja
0,050 kg Valio kokomunamassaa
  sormisuolaa
Lisäksi
0,070 kg Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoa laktoositon
0,140 kg salaattisekoitusta
0,140 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
0,250 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa
0,119 kg marinoitua punasipulia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata croissantit. Voitele.

  • Paista kypsäksi.

Lisäksi
  • Halkaise croissantit ja täytä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!