Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia

Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia

Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia

Ainekset4 annosta

0.200 kg

Perunasalaatti

0.224 kg
perunaa (siikli)
0.200 kg
0.100 kg
majoneesia
0.010 kg
sinappia
0.005 kg
väkiviinaetikkaa
0.000 kg
mustapippuria
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
sokeria
0.000 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Leikkaa kylmäsavulohi kuutioiksi.
  2. Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä.
  3. Yhdistä kermaviili, majoneesi, sinappi, väkiviinaetikka, hienonnettu tilli ja mausteet.
  4. Leikkaa perunat neljään osaan ja sekoita ne kermaviilin joukkoon ja anna maustua kylmässä n. 1 tunti.
Alkuun
Mummonkurkku
Jälkeen
Marinoitu punasipuli
Lisukkeeksi
Viiriäisen uppomuna
kpl
g
0.8 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.