Ladyfinger-mangokakku

Valio Food Solutions

Ladyfinger-mangokakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

Pohja

0.500 kg
valkuaisia
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
keltuaisia
0.200 kg
sokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.800 kg (3 kpl á 0.600 kg)

Täyte I

0.860 kg
0.860 kg (3 kpl á 0.287 kg)

Täyte II

0.400 kg
0.320 kg
0.320 kg
1.040 kg (3 kpl á 0.347 kg)

Kostutus

0.400 kg
0.400 kg (3 kpl á 0.133 kg)

Koristelu

1.200 kg
0.400 kg
0.250 kg
tuoreita vadelmia
0.010 kg
kurpitsansiemeniä
1.860 kg (3 kpl á 0.620 kg)
5.960 kg (3 kpl á 1.987 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
  3. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  4. Yhdistä vaahdot ja sekoita varovasti joukkoon siivilöidyt jauhot.
  5. Pursota massa sileällä tyllällä leivinpaperille reunakaistaleiksi ja ø 22 cm:n kakkupohjiksi.
  6. Siiviöi ohut kerros tomusokeria pohjien pinnalle.
  7. Paista pohjat 180°C:ssa noin 12 min.
  8. Jäähdytä pohjat.
  9. Asettele reunakaistale ja pohja ø 24 cm:n kakkurenkaan sisään ja kostuta mangomehulla.
  10. Täyte

  11. Vaahdota tuorejuusto, kerma ja rahka-jogurttitäyte.
  12. Täyttäminen

  13. Pursota täyte ja mangotäyte vuorotellen raitoina kakkupohjien väliin.
  14. Päälimmäiseen kerrokseen ohut kerros mangotäytettä.
  15. Koristelu

  16. Koristele pinta mangokuutiolla.
  17. Kuorruta lämmitetyllä kirkaskuumahyytelöllä.
  18. Viimeistele tuoreilla vadelmilla ja kurpitsansiemenillä.
0
190 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
190 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.