Lakkakakku

Lakkakakku

Teollisuus
281 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,720 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
1,720 kg 12 kpl á 0,143 kg
Kostutukseen
0,400 kg vettä
0,050 kg sokeria
0,450 kg 12 kpl á 0,038 kg
Täytteet
1,500 kg Valio Leipomo lakkahilloa
1,200 kg Valio vispikermaa vaahdotettuna
2,700 kg 12 kpl á 0,225 kg
Koristeluun
0,720 kg Valio vispikermaa vaahdotettuna
0,840 kg Valio Leipomo lakkahilloa
0,280 kg paahdettuja mantelilastuja
0,360 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
2,200 kg 12 kpl á 0,183 kg
7,070 kg 12 kpl á 0,589 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja lakkatäytteellä 3 kerrosta.

  • Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta mantelilastuilla. Levitä kakkujen pinnalle lakkatäytettä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!