Lakkakakku

Valio Food Solutions

Lakkakakku

Ainekset12 kpl

Pohja

1.720 kg
1.720 kg (12 kpl à 0.143 kg)

Kostutukseen

0.400 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.450 kg (12 kpl à 0.038 kg)

Täytteet

1.500 kg
1.200 kg
2.700 kg (12 kpl à 0.225 kg)

Koristeluun

0.720 kg
0.840 kg
0.280 kg
paahdettuja mantelilastuja
0.360 kg
2.200 kg (12 kpl à 0.183 kg)
7.070 kg (12 kpl à 0.589 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja lakkatäytteellä 3 kerrosta.
  2. Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta mantelilastuilla. Levitä kakkujen pinnalle lakkatäytettä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.
kpl
g
7.1 kg
281 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›