Lakritsi croissant

Lakritsi croissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lakritsi croissant

Lakritsi croissant

Suomalaisten rakastama lakritsi toimii erinomaisesti croissantissa. Tällä houkutat takuulla asiakkaasi tekemään helpon valinnan. Tässä croissantissa täyte valmistuu vain kahdesta raaka-aineesta: Valio vanilja-tuorejuustotäytteestä ja lakritsi jauheesta.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Kostutus

0.150 kg
0.150 kg (10 kpl à 0.015 kg)

Täytteet

0.600 kg
0.020 kg
lakritsijuurijauhetta
0.620 kg (10 kpl à 0.062 kg)

Kuorrute

0.150 kg
tomusokeria
0.030 kg
vettä
0.005 kg
lakritsijuurijauhetta
0.002 kg
strösseleitä
0.187 kg (10 kpl à 0.019 kg)
1.657 kg (10 kpl à 0.166 kg)

Ohje

  1. Paista croissantit. Voit käyttää myös edelliseltä päivältä jääneitä croissantteja.
  2. Halkaise jäähtyneet croissantit.
  3. Kostuta pinta maidolla.
  4. Pursota vanilja- tuorejuustotäytteestä ja lakritsijauheesta sekoitettua täytettä.
  5. Paista croissantteja 220°C:ssa uunissa vielä 7 min.
  6. Kuorruta tomusokerista vedestä ja lakritsijauheesta sekoitetulla kuorrutteella ja ripottele pinnalle strösseleitä.
kpl
g
1.0 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.