Lakritsileivos

Valio Food Solutions

Lakritsileivos

Ainekset32 kpl

Pohja

0.256 kg
0.256 kg (32 kpl à 0.008 kg)

Lakritsitäyte

0.300 kg
0.100 kg
lakritsikastiketta
0.400 kg (32 kpl à 0.013 kg)

Täyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.025 kg
liivatelehteä
0.500 kg
1.925 kg (32 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.140 kg
lakritsikastiketta
0.640 kg (32 kpl à 0.020 kg)
3.221 kg (32 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Ota vetopohjasta Ø 6 cm:n pohjia. Voitele Ø 6 cm:n renkaat ruokaöljyllä ja kasta tomusokeriin. Laita pohjat renkaiden pohjalle.
  2. Sekoita vaniljakreemitäytteen joukkoon lakritsikastike. Pursota täytettä nappi vetopohjan keskelle.
  3. Valmista juustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  4. Laita juustomassa leivosrenkaisiin. Jätä 5 mm vajaaksi. Anna hyytyä kylmiössä kaksi tuntia. Pakasta leivokset.
  5. Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70 asteiseksi. Sekoita joukkoon lakritsikastike. Kaada seos jäätyneiden leivosten pinnalle. Anna hyytyä. Posta leivosrenkaat.
kpl
g
3.2 kg
276 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
276 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›