Laktoositon croissant

Valio Food Solutions

Laktoositon croissant

Ainekset72 kpl

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.655 kg (72 kpl á 0.065 kg)
4.655 kg (72 kpl á 0.065 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi
  4. Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
4.7 kg
374 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
374 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
374 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.