Siirry sisältöön
Laktoositon croissant

Laktoositon croissant

Laktoositon croissant

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa kolmioleikkurilla kolmioiksi. Kierra kolmiot croissanteiksi
  4. Nostata croissantit. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 241 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 20,8 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,4 g
Kalsium 26,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 377 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 32,5 g
Rasva 24,4 g
Tyydyttynyt rasva 13,7 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search