Laktoositon kardemummakakku

Valio Food Solutions

Laktoositon kardemummakakku

Ainekset14 kpl

1.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.600 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja
0.060 kg
leivinjauhetta
0.020 kg
kardemummaa
1.000 kg
kananmunia
5.880 kg (14 kpl à 0.420 kg)
5.880 kg (14 kpl à 0.420 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kerma, vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kardemumma. Lisää massaan kananmunat ja vispaa lavalla 3 minuuttia suurimmalla nopeudella.
  2. Annostele massa voideltuihin vuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
kpl
g
5.9 kg
394 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
394 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
394 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›