Laktoositon rahkajogurttipiirakka

Valio Food Solutions

Laktoositon rahkajogurttipiirakka

Ainekset80 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.350 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.350 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.815 kg (80 kpl á 0.060 kg)

Täyte

3.200 kg
3.200 kg (80 kpl á 0.040 kg)
8.015 kg (80 kpl á 0.100 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  2. Paina nousseisiin pulliin kolo punnuksella. Voitele piirakat ja annostele laktoositon rahka-jogurttitäyte piirakoiden keskelle.
  3. Paista piirakat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
5.1 kg
251 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
251 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.