Laktoositon riisipiirakkapuuro jauheella

Laktoositon riisipiirakkapuuro jauheella
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Laktoositon riisipiirakkapuuro jauheella

Laktoositon riisipiirakkapuuro jauheella

Ainekset1 annos

4.500 kg
vettä
1.000 kg
riisiä
0.500 kg
vettä
0.400 kg
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
6.930 kg (1 kpl à 6.930 kg)
6.930 kg (1 kpl à 6.930 kg)

Ohje

  1. Keitä riisit vedessä noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita vesi ja maitojauhe tasaiseksi seokseksi.
  3. Sekoita seos riisin joukkoon. Sekoita joukkoon voi ja suola.
  4. Jäähdytä puuro nopeasti.
kpl
g
6.9 kg
93 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.