Laktoositon riisipiirakkapuuro maitojuomalla

Laktoositon riisipiirakkapuuro maitojuomalla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Laktoositon riisipiirakkapuuro maitojuomalla

Laktoositon riisipiirakkapuuro maitojuomalla

Ainekset1 annos

1.000 kg
riisiä
1.000 kg
vettä
3.500 kg
0.400 kg
0.025 kg
suolaa
5.925 kg (1 kpl à 5.925 kg)
5.925 kg (1 kpl à 5.925 kg)

Ohje

  1. Keitä riisit vedessä noin 5 minuuttia kunnes vesi on imeytynyt riisiin
  2. Sekoita joukkoon laktoositon maitojuoma ja keitä riisiä noin 20 minuuttia koko ajan sekoittaen pohjaanpalamisen estämiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon laktoositon voi ja suola
  3. Anna puuron jäähtyä.
kpl
g
5.9 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›