Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Laktoositon sekoitettu voitaikina
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Laktoositon sekoitettu voitaikina
Laktoositon sekoitettu voitaikina
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
2.500 kg
Valio Eila® kaulintavoita
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl à 6.040 kg)
6.040 kg (1 kpl à 6.040 kg)
Ohje
Sekoita voi, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kylmä vesi
Kauli taikina halutessasi 3x3
Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Taikina soveltuu erilaisten pasteijoiden ja piirakoiden kuoritaikiaksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
4.0 kg
460
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
460 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
460 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›