Laktoositon viikunakakku

Valio Food Solutions

Laktoositon viikunakakku

Ainekset6 kpl

1.000 kg
0.500 kg
sokeria
0.500 kg
fariinisokeria
0.010 kg
vanilliinisokeria
0.800 kg
kananmunia
0.200 kg
0.030 kg
leivinjauhetta
0.500 kg
viikunoita
1.200 kg
vehnäjauhoja
4.740 kg (6 kpl á 0.790 kg)
4.740 kg (6 kpl á 0.790 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi, sokeri, fariinisokeri ja vanilliinisokeri. Lisää joukkoon kananmunat koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja pieniksi kuutioiksi pilkotut viikunat. Sekoita jauhoseos voiseokseen.
  2. Annostele massa voideltuihin kakkuvuokiin
  3. Paista kakut 175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia
kpl
g
4.7 kg
392 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
392 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
95 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
392 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
95 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.