Laktoositon voipulla

Valio Food Solutions

Laktoositon voipulla

Laktoositon voipulla

Voi antaa ainutlaatuisen maun voipullaan, jota millään muulla raaka-aineella ei saa onnistumaan. Herkullinen suussasulava maku vertaansa vailla.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset60 kpl

Perustaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.120 kg
hiivaa
0.100 kg
kananmunia
0.300 kg
2.000 kg
vehnäjauhoja
3.875 kg (60 kpl à 0.065 kg)

Kuoritaikina

0.600 kg
0.300 kg
vehnäjauhoja
0.015 kg
suolaa
0.015 kg
kardemummaa
0.930 kg (60 kpl à 0.015 kg)
4.805 kg (60 kpl à 0.080 kg)

Ohje

  1. Valmista perustaikina vaivaamalla taikinan aineet yhteen
  2. Ota perustaikinaa 1200 g ja sekoita sen joukkoon voi, jauhot, kardemumma ja suola. Anna levätä kylmiössä
  3. Jaa perustaikina ja kuoritaikina kahteen osaan. Kauli kummatkin taikinat prässin kokoisiksi. Aseta taikinat päällekkäin ja prässää paloiksi. Riivaa palat pyöreiksi siten, että kuoritaikina muodostaa perustaikinan ympärille kuoren
  4. Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja anna pinnan kuivahtaa. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
4.8 kg
343 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
343 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
343 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›