Laktoosittomat rapuleivät

Valio Food Solutions

Laktoosittomat rapuleivät

Ainekset6 annosta

0.200 kg
0.300 kg
0.030 kg
sinappia
0.050 kg
kirjolohen mätiä
0.200 kg
saaristolaisleipää
0.100 kg
kalalientä
0.020 kg
sitruunan mehu
0.020 kg
hienonnettua tilliä
0.010 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.010 kg
suolaa

Ohje

  1. Mausta créme fraiche sinapilla, ruohosipulilla ja tillillä.
  2. Leikkaa katkaravut ja lisää joukkoon. Sekoita ja mausta suolalla sekä sitruunamehulla.
  3. Leikkaa saaristolaisleipä viipaleiksi ja kostuta kalaliemellä. Kasaa vuoron perään vuokaan massaa ja leipäviipaleita. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa enne tarjoilua. Viimeistele kirjolohen mädillä.
kpl
g
0.9 kg
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,9 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,9 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.