Lammaspiirakka

Valio Food Solutions

Lammaspiirakka

Ainekset10 annosta

0.340 kg

Täyte

0.400 kg
lampaan jauhelihaa tai naudan jauhelihaa
0.060 kg
suolaa
0.200 kg
0.020 kg
0.300 kg
0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
0.200 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.051 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Ruskista lampaan jauheliha ja sipuli.
  3. Sekoita muut täytteen ainekset ruskistetun jauhelihan ja sipulin joukkoon.
  4. Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle.
  5. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 20 min.
kpl
g
2.0 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,1 g
Kalsium
166 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,1 g
Kalsium
166 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›