Lammaspiirakka

Lammaspiirakka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lammaspiirakka

Lammaspiirakka

Ainekset10 annosta

0.340 kg
Valio GN -pizzapohjaa , esipaistettu

Täyte

0.400 kg
lampaan jauhelihaa tai naudan jauhelihaa
0.060 kg
suolaa
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.300 kg
0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
0.200 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.051 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Ruskista lampaan jauheliha ja sipuli.
  3. Sekoita muut täytteen ainekset ruskistetun jauhelihan ja sipulin joukkoon.
  4. Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle.
  5. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 20 min.
kpl
g
2.0 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.