Lammaspullia, tummaa rosmariinikastiketta ja paahdettuja juureksia

Valio Food Solutions

Lammaspullia, tummaa rosmariinikastiketta ja paahdettuja juureksia

Ainekset30 annosta

0.100 kg
2.000 kg
lihalientä
1.000 kg
sauce espagnolea
0.100 kg
tuoretta rosmariinia
0.000 kg
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria maustamiseen
0.100 kg
3.500 kg
Valio lammaspyöryköitä
4.000 kg
0.050 kg
tuoretta timjamia hienonnettuna
1.000 kg
0.200 kg
sokeria puolukoiden sokeroimiseen

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda valkosipuli kuivaksi ja hieman ruskistuneeksi kattilan pohjalla, lisää lihaliemi ja redusoi niin, että jäljellä on enää noin 0,5 l nestettä. Lisää sauce espagnol, kiehauta ja ota pois liedeltä.
  2. Lisää kastikkeeseen rosmariini ja anna maun uuttua ainakin 30 min. kelmun tai kannen alla. Siivilöi, kuumenna ja mausta suolalla, tummalla sokerilla ja voilla.
  3. Paahda pyörykät ja juurekset erillisissä vuoissa 200 °C uunissa n. 15-25 min. Mausta juurekset suolalla, mustapippurilla, timjamilla ja rypsiöljyllä. Tarjoile tumman rosmariinikastikkeen ja sokeroitujen puolukoiden kera.
kpl
g
11.3 kg
61 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
61 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
61 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.