Lämmin punajuurileipä

Valio Food Solutions

Lämmin punajuurileipä

Ainekset24 kpl

0.450 kg
1.320 kg
0.100 kg
0.030 kg
kapriksia hienonnettuna
0.500 kg
0.267 kg
kananmunaa
0.002 kg
meiramia

Ohje

  1. Sulata ruisnapit ja punajuuripihvit yön yli kylmässä tai 1-2 h huoneenlämmössä. Halkaise ruisnapit ja voitele jokainen puolisko tuorejuustolla. Levitä voidellut ruisnapit GN 1/1-40 -vuoan pohjalle.
  2. Asettele pihvit ruisnappien päälle ja ripottele pinnalle kaprikset. Sekoita juustoraaste, munat ja meirami keskenään. Levitä seos vuokaan leipien päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa 15-20 min. Tarjoa punajuurileivät kasvisruokana salaatin kanssa.
kpl
g
2.7 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›