Lämmin punajuurileipä

Lämmin punajuurileipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Lämmin punajuurileipä

Lämmin punajuurileipä

Ainekset24 kpl

0.450 kg
1.320 kg
0.100 kg
0.030 kg
kapriksia hienonnettuna
0.500 kg
0.267 kg
kananmunaa
0.002 kg
meiramia

Ohje

  1. Sulata ruisnapit ja punajuurikroketit yön yli kylmässä tai 1-2 h huoneenlämmössä. Halkaise ruisnapit ja voitele jokainen puolisko tuorejuustolla. Levitä voidellut ruisnapit GN 1/1-40 -vuoan pohjalle.
  2. Asettele/lohko kroketit ruisnappien päälle ja ripottele pinnalle kaprikset. Sekoita juustoraaste, munat ja meirami keskenään. Levitä seos vuokaan leipien päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa 15-20 min. Tarjoa punajuurileivät kasvisruokana salaatin kanssa.
kpl
g
2.7 kg
219 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
219 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›