Lämmin rosolli ja sinappikermakastiketta

Lämmin rosolli ja sinappikermakastiketta
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Lämmin rosolli ja sinappikermakastiketta

Lämmin rosolli ja sinappikermakastiketta

Rosolli maistuu joulupöydässä myös lämpimänä lisäkkeenä. Tarjoa lämpimän rosollin kanssa kermaista sinappikastiketta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

0.090 kg
vettä
0.060 kg
sokeria
0.030 kg
omenasiiderietikkaa
0.030 kg
sinapinsiemeniä
0.002 kg
kanelitankoa
0.004 kg
appelsiinin kuorta

Rosolli

0.500 kg
0.150 kg
omenalohkoja, pakaste
0.090 kg
keltasipulia , suikaleina
0.060 kg
pieniä suolakurkkuja
0.015 kg
oliiviöljyä
0.015 kg
sinapinsiementen pikkelilientä
0.002 kg
suolaa

Sinappikastike

0.150 kg
0.018 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.012 kg
sitruunamehua
0.005 kg
maissitärkkelystä
0.002 kg
suolaa

Ohje

  1. Pikkelöidyt sinapinsiemenet

  2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kelmuta ja jäähdytä kylmässä yön yli. Siivilöi liemi talteen ja poista appelsiininkuoret ja kanelitangot pois sinapinsiementen seasta.
  3. Rosolli

  4. Sekoita kaikki rosollin ainekset GN-vuoassa ja mausta. Kuumenna 180 °C uunissa 15 minuuttia.
  5. Sinappikastike

  6. Kiehauta kerma ja dijon kattilassa, mausta sitruunamehulla ja suurusta kastike.
kpl
g
1.1 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.