Rosolli maistuu joulupöydässä myös lämpimänä lisäkkeenä. Tarjoa lämpimän rosollin kanssa kermaista sinappikastiketta.
Aimo yhteistyöresepti
Rosolli maistuu joulupöydässä myös lämpimänä lisäkkeenä. Tarjoa lämpimän rosollin kanssa kermaista sinappikastiketta.
Pikkelöidyt sinapinsiemenet | |
---|---|
0.090 kg | vettä |
0.060 kg | sokeria |
0.030 kg | omenasiiderietikkaa |
0.030 kg | sinapinsiemeniä |
0.002 kg | kanelitankoa |
0.004 kg | appelsiinin kuorta |
Rosolli | |
0.375 kg | esikypsennettyjä punajuurilohkoja |
0.150 kg | omenalohkoja, pakaste |
0.090 kg | keltasipulia , suikaleina |
0.060 kg | pieniä suolakurkkuja |
0.015 kg | oliiviöljyä |
0.015 kg | sinapinsiementen pikkelilientä |
0.002 kg | suolaa |
Sinappikastike | |
0.150 kg | |
0.018 kg | karkeaa Dijon-sinappia |
0.012 kg | sitruunamehua |
0.005 kg | maissitärkkelystä |
0.002 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.