Lämpimät juustoleivät

Lämpimät juustoleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lämpimät juustoleivät

Lämpimät juustoleivät

Valitse täytteeksi mitä haluat, tai mitä kylmiöstä löydät. Käytä hävikit hyödyksi ja ilahduta asiakkaitasi lämpimillä voileivillä - vitriinistä tai lounaslinjastosta.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset18 annosta

0.580 kg
0.200 kg
0.300 kg
kinkkuviipaletta

tai kgtonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
tai kgkuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
tai kghärkäpastramia
tai kgkypsää broilerin rintafileetä, pakaste
0.350 kg
ananasviipaletta

tai kgvenäläistä suolakurkkua
tai kghapankaalia
tai kgkaprista
tai kgsinappista kurkkusalaattia
tai kgaurinkokuivattua tomaattia
tai kgkantarelleja
tai kgpakaste paprikasekoitusta

Juustokuorrutus

0.500 kg
Valio mozzarellajuustoraastetta

tai kgValio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
tai kgValio Emmental punaleima raastetta

Ohje

  1. Leikkaa koko pehmosämpylälevy puoliksi. Voitele leivät tuorejuustolla ja täytä haluamillasi tuotteilla.
  2. Päällystä leivät haluamallasi juustolla.
  3. Paista 200 °C uunissa, n. 5-10 min.
kpl
g
1.8 kg
209 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.