Lasagne Puttanesca

Lasagne Puttanesca
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lasagne Puttanesca

Lasagne Puttanesca

Vegaaninen lasagne lounaspöydän seka- tai kasvissyöjille. Makua tuomassa oliivit, semikuivatut tomaatit ja grillattu paprika.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

Puttanescakastike

0.150 kg
rypsiöljyä
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.500 kg
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg
suolaa
4.000 kg
tomaattimurskaa
0.500 kg
vihreitä oliiveja , kivettöminä ja viipaloituina
0.300 kg
aurinkokuivattuja tomaatteja , tai puolikuivattuja tomaatteja (esim. Multicatering Alfichef)
0.850 kg
grillattua paprikaa , esim. Multicatering Grillattu Paprikapala

Valkokastike

1.000 kg
1.000 kg
2.000 kg
0.005 kg
suolaa

Lisäksi

0.500 kg
lasagnelevyä
0.100 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Puttanescakastike

  2. Freesaa sipulit öljyssä. Lisää Nyhtökaura, mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
  3. Lisää loput raaka-aineet ja anna hautua hetki.
  4. Valkokastike

  5. Lämmitä raaka-aineet kattilassa ja anna Veggie-raasteen sulaa nesteiden joukkoon miedolla lämmöllä, koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla.
  6. Kokoa lasagne kahteen 1/1 65 GN -vuokaan ja laita jokaiseen väliin reilusti basilikanlehtiä.
  7. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C (50 % höyryllä) n. 30-40 min.
kpl
g
11.3 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.