Laskiaiskakku

Valio Food Solutions

Laskiaiskakku

Ainekset28 annosta

0.430 kg

Kostutus

0.150 kg
0.004 kg
vaniljasokeria

Vaniljatäyte

0.400 kg
0.106 kg
kananmunaa
0.000 kg
perunajauhoja
0.042 kg
sokeria
0.005 kg
vaniljasokeria

Väliin

0.200 kg
mantelimassaa
0.150 kg
0.300 kg

Kuorrutus

0.500 kg
0.105 kg
fariinisokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.008 kg
liivatelehtiä
0.015 kg
vettä

Koristeeksi

0.000 kg
paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Leikkaa vetopohja kolmeen osaan ja kostuta levyt vaniljasokerilla maustetulla maitojuomalla.
  2. Valmista täyte. Sekoita maitojuoma, munat, perunajauho ja sokeri kattilassa. Kuumenna kiisseliä samalla sekoittaen, kunnes se pulpahtaa. Jäähdytä kiisseli ja mausta vaniljasokerilla.
  3. Kauli mantelimassa pohjan kokoiseksi levyksi. Nosta se pohjan päälle. Levitä ensimmäiseen täyteväliin puolet vaniljatäytteestä sekä mansikkahillo.
  4. Lisää toiseen väliin loppu vaniljatäyte sekä kohmeisina viipaloidut mansikat.
  5. Valmista kuorrutus. Mittaa kerma ja sokerit yleiskoneen kulhoon ja vaahdota.
  6. Lisää runsaassa kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet pieneen määrään kiehuvaa vettä. Kaada seos ohuena nauhana vaahdon joukkoon sekoittaen. Levitä vaahto kakun päälle.
  7. Koristele paahdetuilla mantelilastuilla.
kpl
g
2.5 kg
234 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
234 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.