Laskiaispulla

Laskiaispulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Laskiaispulla

Laskiaispulla

Ainekset85 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (85 kpl à 0.060 kg)

Täyte 1

1.275 kg
1.275 kg (85 kpl à 0.015 kg)

Täyte 2

2.125 kg
2.125 kg (85 kpl à 0.025 kg)
8.515 kg (85 kpl à 0.100 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pikkupullia. Nostata pullat.
  3. Voitele pullat kananmunalla. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Täytä jäähtyneet pullat mansikkatäytteellä ja kermavaahdolla.
kpl
g
5.1 kg
307 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
307 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.