Laskiaispullat

Laskiaispullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Laskiaispullat

Laskiaispullat

Ainekset25 annosta

1.625 kg

Voiteluun

0.044 kg
kananmunia

Koristeluun

0.125 kg
mantelilastuja

Perinteinen täyte

0.250 kg
0.400 kg
0.010 kg
vaniljasokeria

Mantelikermavaahtotäyte

0.400 kg
0.010 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
mantelimassaa karkeaksi raastettuna

Ohje

  1. Sulata pikkupullat peitettyinä yön yli kylmiössä. Kohota huoneenlämmössä 1 - 2 tuntia. Voitele munalla ja koristele mantelilastuilla. Paista kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 10 min. Halkaise pullat ja täytä haluamallasi täytteellä.
  2. Perinteinen täyte

  3. Levitä kermavaahto pullalle hillon päälle ja paina kansi päälle.
  4. Mantelikermavaahtotäyte

  5. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää siihen muut aineet.
Vinkki

Vinkki

Voit koristella valmiin laskiaispullan myös tomusokerilla.
kpl
g
2.5 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.