Läskisoosi toisella tapaa

Läskisoosi toisella tapaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Läskisoosi toisella tapaa

Läskisoosi toisella tapaa

Ainekset20 annosta

2.000 kg
sian kylkeä
0.000 kg
sormisuolaa
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste hienonnettuna
0.050 kg
0.050 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
0.002 kg
maustepippuria
0.002 kg
mustapippuria

Puolukkasurvos

0.500 kg
0.100 kg
sokeria

Ohje

  1. Leikkaa sian kylki n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Mausta suolalla.
  2. Paista miedolla lämmöllä pannulla, kunnes rapeita. Kuumenna pannua vielä, että saavat tumman ruskean värin. Nosta Gn-pakkiin.
  3. Kuullota sipulit pannuun jääneessä rasvassa. Nosta lihojen päälle.
  4. Lisää voi ja jauhot pannulle ylijääneen possun rasvan sekaan. Sekoita tasaiseksi. Ruskista koko ajan sekoitellen, kunnes seos on kauniin tumman ruskeaa.
  5. Lisää omenamehua varovasti joukkoon samalla sekoittaen.
  6. Lisää kastike lihaojen ja sipuleiden joukkoon. Mausta ja hauduta uunissa 150° C 1 1/2 h. ajan .
  7. Tarjoa puolukkasurvoksen ja keitettyjen perunoiden kanssa.
0
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.