Läskisoosi

Valio Food Solutions

Läskisoosi

Ainekset4 annosta

0.700 kg
sian kylkeä
0.102 kg
sipulia
0.080 kg
valkosipulia
0.000 kg
vehnäjauhoja
0.000 kg
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria

Ohje

  1. Leikkaa possun kylki n. 1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi ja keitä niitä suolatussa vedessä 1 tunti.
  2. Leikkaa kaikki ylijäämäpalat kyljistä pieniksi ja paista niitä miedolla lämmöllä pannulla kunnes rapeita. Siivilöi pannulle tullut rasva talteen.
  3. Lisää possunrasva ja voi kattilaan ja samassa määrässä jauhoja.
  4. Ruskista jauhot ja lisää possujen keitinlientä varovasti joukkoon samalla sekoittaen niin paljon, jotta saat hyvän kastikkeen koostumuksen.
  5. Freesaa hienonnetut sipulit pannulla ja lisää ne sen jälkeen kastikkeen joukkoon hautumaan.
  6. Paista keitetyt kylkiviipaleet pannulla voissa ja lämmitä ne 180 asteessa uunissa 4 min ennen tarjoilua.
  7. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Alkuun
Omenapyree
Jälkeen
Sitruunaporkkanat
Lisukkeeksi
Perunapyre
kpl
g
3.2 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›