Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Läskisoosi
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Läskisoosi
Läskisoosi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.700 kg
sian kylkeä
0.102 kg
sipulia
0.080 kg
valkosipulia
0.000 kg
vehnäjauhoja
0.000 kg
Valio normaalisuolaista voita
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria
Ohje
Leikkaa possun kylki n. 1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi ja keitä niitä suolatussa vedessä 1 tunti.
Leikkaa kaikki ylijäämäpalat kyljistä pieniksi ja paista niitä miedolla lämmöllä pannulla kunnes rapeita. Siivilöi pannulle tullut rasva talteen.
Lisää possunrasva ja voi kattilaan ja samassa määrässä jauhoja.
Ruskista jauhot ja lisää possujen keitinlientä varovasti joukkoon samalla sekoittaen niin paljon, jotta saat hyvän kastikkeen koostumuksen.
Freesaa hienonnetut sipulit pannulla ja lisää ne sen jälkeen kastikkeen joukkoon hautumaan.
Paista keitetyt kylkiviipaleet pannulla voissa ja lämmitä ne 180 asteessa uunissa 4 min ennen tarjoilua.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Alkuun
Omenapyree
Jälkeen
Sitruunaporkkanat
Lisukkeeksi
Perunapyre
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.2 kg
Vähälaktoosinen
278
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Ravintosisältö annoksessa
Energia
278 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
278 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy