Lätkäleivos

Lätkäleivos

Teollisuus
306 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,860 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
0,860 kg 28 kpl á 0,031 kg
Kasteluvesi
0,360 kg vettä
0,040 kg sokeria
0,400 kg 28 kpl á 0,014 kg
Täyte
0,500 kg Valio appelsiinimarmeladia
0,500 kg 28 kpl á 0,018 kg
Diplomaattikreemi
0,450 kg Valio vispikermaa vaahdotettuna
0,170 kg vettä
0,055 kg Valio vaniljakreemijauhetta
0,225 kg lakritsikastiketta
0,900 kg 28 kpl á 0,032 kg
Pinnalle
0,840 kg marsipaania
0,840 kg 28 kpl á 0,030 kg
3,500 kg 28 kpl á 0,125 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata vetopohjat. Kiehauta kasteluveden aineet ja jäähdytä

  • Kostuta vetopohja kasteluvedellä. Levitä vetopohjalle appelsiinimarmeladia tasainen kerros.

  • Valmista lakritsikreemi. Sekoita veden joukkoon vaniljakreemijauhe. Anna seoksen tekeytyä 15 min. Sekoita vaniljakreemin joukkoon lakritsikastike. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto.

  • Levitä kerros lakritsikreemiä appelsiinimarmeladin päälle tasainen kerros. Laita vetopohja kreemin päälle. Kostuta vetopohja kasteluvedellä. Levitä pinnalle kerros lakritsikreemiä.

  • Ota pohjasta ø 7,5 cm:n paloja. Päällysta leivokset mustalla marsipaanilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos