Lehtevät minivoileipäkakut

Lehtevät minivoileipäkakut

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
251 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,750 kg Valio GN -voitaikinalevyä
Kinkkutäyte
0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,100 kg Food Service sipulikuutioita
0,200 kg minivihanneskuutioita brunoisea
0,200 kg Valio kinkkusuikaletta sulatettuna
0,100 kg sinappista kurkkusalaattia
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,250 kg Valio smetanaa laktoositon vaahdotettuna
Päälle
  serranokinkkua
Kasvistäyte
0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,200 kg Food Service sipulikuutioita sulatettuna
0,200 kg minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
  limemehua
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,250 kg Valio smetanaa laktoositon
Päälle
  savumuikkuja öljyssä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Stanssaa taikinasta ø 5 cm neliöitä 48 kappaletta

  • Voitele puolet taikinapaloista kananmunalla leivinpaperilla päällystetylle pellille. Laita loput palat toiselle pellille leivinpaperi alle ja päälle. Laita toinen pelti vielä päälle painoksi.

  • Paista taikinapalat 220 ° C n. 10 min tai kunnes ovat kypsyneet. Jäähdytä.

Kinkkutäyte
  • Paista sipulit, kasvikset ja kinkku Oivariini rasvassa. Jäähdytä.

  • Lisää mausteet ja lopuksi smetana.

  • Kokoa kakut ( täytettä väliin ja päälle) ja koristele serranokinkulla

Kasvistäyte
  • Freesaa kasvikset Oivariini rasvassa. Jäähdytä.

  • Lisää mausteet ja lopuksi smetana.

  • Kokoa kakut ( täytettä väliin ja päälle) ja koristele muikuilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
Kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!