Lehtevät minivoileipäkakut

Valio Food Solutions

Lehtevät minivoileipäkakut

Ainekset24 Kpl

0.750 kg

Kinkkutäyte

0.010 kg
0.100 kg
0.200 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.200 kg
0.100 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.250 kg

Päälle

0.000 kg
serranokinkkua

Kasvistäyte

0.010 kg
0.200 kg
0.200 kg
minivihanneskuutioita brunoisea sulatettuna
0.000 kg
limemehua
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.250 kg

Päälle

0.000 kg
savumuikkuja öljyssä

Ohje

  1. Stanssaa taikinasta ø 5 cm neliöitä 48 kappaletta
  2. Voitele puolet taikinapaloista kananmunalla leivinpaperilla päällystetylle pellille. Laita loput palat toiselle pellille leivinpaperi alle ja päälle. Laita toinen pelti vielä päälle painoksi.
  3. Paista taikinapalat 220 ° C n. 10 min tai kunnes ovat kypsyneet. Jäähdytä.
  4. Kinkkutäyte

  5. Paista sipulit, kasvikset ja kinkku Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  6. Lisää mausteet ja lopuksi smetana.
  7. Kokoa kakut ( täytettä väliin ja päälle) ja koristele serranokinkulla
  8. Kasvistäyte

  9. Freesaa kasvikset Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  10. Lisää mausteet ja lopuksi smetana.
  11. Kokoa kakut ( täytettä väliin ja päälle) ja koristele muikuilla.
kpl
g
2.6 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.