Leipä kreikkalaisilla mauilla

Leipä kreikkalaisilla mauilla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
223 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,097 kg tomaattia
0,500 kg Valio smetanaa laktoositon vaahdotettuna
0,800 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0,200 kg kivettömiä kalamata-oliiveja
0,085 kg sipulia
0,080 kg punaista paprikaa paloiteltuna
0,001 kg valkoviinietikkaa
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,010 kg tuoretta oreganoa
Lisäksi
  Valio isopehmoja paahdettuna
  oliiviöljyä
  Valio paahdettu juuressekoitusta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Poista tomaatista semenet ja lisää kaikki aineet kutteriin ja soseuta tasaiseksi.

Lisäksi
  • Paahda isopehmot ja leikkaa paloiksi. Lisää päälle oliiviöljyä, täytettä ja kuumaa paahdettua juuressekoitusta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!