Siirry sisältöön
Leipä voileipäkakkuun

Leipä voileipäkakkuun

Leipä voileipäkakkuun

Ainekset

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,050 kg sokeria
  • 0,080 kg hiivaa
  • 0,050 kg kananmunia
  • 0,100 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,100 kg ruisjauhoja
  • 1,500 kg hiivaleipävehnäjauhoja

Ohje

  1. Valmista leipätaikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 500 g:n painoisia pyöreitä paloja. Laita palat Ø 20 cm:n kakkurenkaisiin tai pyöreisiin vuokiin.
  3. Nostata leivät
  4. Paista leivät 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
  5. Leivät soveltuvat pyöriden voileipäkakkujen pohjiksi

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1195 kcal
Proteiini 43 g
Hiilihydraatti 198,8 g
Rasva 20,4 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 17 g
Suola 5,4 g
Kalsium 288,8 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 39,7 g
Rasva 4,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search