Leipä voileipäkakkuun

Valio Food Solutions

Leipä voileipäkakkuun

Ainekset6 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.050 kg
kananmunia
0.100 kg
0.100 kg
ruisjauhoja
1.500 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
3.010 kg (6 kpl á 0.502 kg)
3.010 kg (6 kpl á 0.502 kg)

Ohje

  1. Valmista leipätaikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 500 g:n painoisia pyöreitä paloja. Laita palat Ø 20 cm:n kakkurenkaisiin tai pyöreisiin vuokiin.
  3. Nostata leivät
  4. Paista leivät 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
  5. Leivät soveltuvat pyöriden voileipäkakkujen pohjiksi
kpl
g
3.0 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.