Leipäjuustoa monella tapaa

Leipäjuustoa monella tapaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Leipäjuustoa monella tapaa

Leipäjuustoa monella tapaa

Perinteiseen leipäjuustoon saa helposti lisäpuhtia eri lisukevaihtoehdoilla. Kyytipoikana suolaiset lisukkeet sopivat esimerkiksi alkuruokiin ja makeat jälkiruokiin. Anna mielikuvituksesi laukata, tai hyödynnä tässä mainittuja vaihtoehtoja.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

1.000 kg
leipäjuustoa

Lisukevaihtoehtoja

0.000 kg
0.000 kg
tuoretta tilliä
0.000 kg
0.000 kg
suolakurkkua
0.000 kg
juoksevaa hunajaa
0.000 kg
puolukoita sokeroituna
0.000 kg
savukinkkua
0.000 kg
pekonia karamelisoituna
0.000 kg
krutonkeja saaristolaisleivästä
0.000 kg
marinoitua punasipulia
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Tarjoile leipäjuusto lisukkeiden kanssa sellaisenaan tai lämmitettynä.
kpl
g
1.0 kg
277 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
277 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
277 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.