Leipurin pasha

Valio Food Solutions

Leipurin pasha

Ainekset4 kpl

Pohja

0.140 kg
0.070 kg
sokeria
0.040 kg
kananmunia
0.001 kg
leivinjauhetta
0.220 kg
vehnäjauhoja
0.471 kg (4 kpl á 0.118 kg)

Täyte

2.250 kg
0.270 kg
sokeria
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.030 kg
sitruunapastaa
0.180 kg
vehnäjauhoja
0.450 kg
0.300 kg
valkuaisia
3.500 kg (4 kpl á 0.875 kg)

Pinnalle

0.090 kg
0.090 kg
keltuaisia
0.180 kg (4 kpl á 0.045 kg)
4.151 kg (4 kpl á 1.038 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina sekoittamalla kaikki täytteen aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan "tekeytyä" seuraavaan päivään. Anna kakkujen jäähtyä kunnolla ennen kakkurenkaiden poistamista.
  2. Kauli murotaikina levyksi ja ota Ø18 cm:n pohjia. paista pohjat 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia. Laita pohjat Ø 18 cm:n voideltujen kakkurenkaiden pohjalle
  3. Valmista täyte: Sekoita rahka, sokeri, vanilliinisokeri, sitruunapasta, vehnäjauhot ja kerma keskenään. Vispaa seosta 5 minuuttia nopeudella 3 (Hobart). Sekoita varovasti täytteen joukkoon vaahdotettu valkuainen. Annostele täyte kakkurenkaisiin.
  4. Sekoita kerma ja keltuaiset. Voitele kakkujen pinta em. seoksella.
  5. Paista kakut 120 asteisessa uunissa noin 100 minuuttia höyrypelti auki
kpl
g
4.2 kg
188 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
188 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.