Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Lemon tart
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Lemon tart
Lemon tart
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
1.000 kg
Valio lemon curd täytettä
0.500 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.300 kg
Valio kokomunamassaa
0.400 kg
Valio lemon curd täytettä
0.000 kg
tomusokeria koristeluun
Ohje
Paista murotaikinalevy leivinpaperilla vuoratussa 1/2 GN -vuoassa kypsäksi 185 °C uunissa.
Sekoita (1,000 kg) lemon curd, kuohukerma ja kokomunamassa sekaisin tasaiseksi massaksi.
Levitä (0,400 kg) lemon curdia kypsän murotaikinalevyn päälle. Kaada lemon curdin päälle sitruuna-kerma-muna-seos.
Paista 135 °C uunissa n. 1 h. Jäähdytä kylmäksi ja siivilöi halutessasi pinnalle tomusokeria.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.5 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
244
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon
Valio lemon curd täyte 2,5 kg laktoositon
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Valio kokomunamassa 5 kg x 1 / 5 kg
Valio lemon curd täyte 10 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
244 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
244 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›