Lemoncurd Brita

Valio Food Solutions

Lemoncurd Brita

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.750 kg
0.510 kg
sokeria
0.240 kg
keltuaista
0.600 kg
vehnäjauhoja
0.030 kg
leivinjauhetta
0.600 kg
2.730 kg (10 kpl à 0.273 kg)

Marenki

0.360 kg
valkuaista
0.760 kg
sokeria
0.024 kg
vaniljasokeria
0.180 kg
kuorellisia mantelilastuja
1.324 kg (10 kpl à 0.132 kg)

Täyte I

0.960 kg
0.960 kg
1.200 kg
3.120 kg (10 kpl à 0.312 kg)

Täyte II

1.200 kg
1.200 kg (10 kpl à 0.120 kg)
8.374 kg (10 kpl à 0.837 kg)

Ohje

  1. Vaahdotta voi ja sokeri. Lisää keltuaiset vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet seoksena vuorotellen maidon kera.
  2. Levitä kakkutaikina leivinpaperille, kolmelle leipomopellille.
  3. Esikypsennä pohjaa 180 °C:ssa n. 10 min.
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pieninä erinä. Levitä marenki pohjalle. Ripota pinnalle mantelilastut. Paista vielä 180°C:ssa 15 min, eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna jäähtyä.
  5. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää lemoncurd ja tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi ja kuohkeaksi. Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan. Pursota täyte pohjan päälle. Pursota lemon curd raidoiksi. Nosta toinen levy päälle. Täytä toinen kerros samaan tapaan.
  6. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
8.4 kg
304 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›