Lemoncurd Brita

Lemoncurd Brita

Teollisuus
304 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,750 kg Valio Eila® voita
0,510 kg sokeria
0,240 kg keltuaista
0,600 kg vehnäjauhoja
0,030 kg leivinjauhetta
0,600 kg Valio Eila® maitojuomaa
2,730 kg 10 kpl á 0,273 kg
Marenki
0,360 kg valkuaista
0,760 kg sokeria
0,024 kg vaniljasokeria
0,180 kg kuorellisia mantelilastuja
1,324 kg 10 kpl á 0,132 kg
Täyte I
0,960 kg Valio lemon curd täytettä
0,960 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,200 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
3,120 kg 10 kpl á 0,312 kg
Täyte II
1,200 kg Valio lemon curd täytettä
1,200 kg 10 kpl á 0,120 kg
8,374 kg 10 kpl á 0,837 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdotta voi ja sokeri. Lisää keltuaiset vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet seoksena vuorotellen maidon kera.

  • Levitä kakkutaikina leivinpaperille, kolmelle leipomopellille.

  • Esikypsennä pohjaa 180 °C:ssa n. 10 min.

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pieninä erinä. Levitä marenki pohjalle. Ripota pinnalle mantelilastut. Paista vielä 180°C:ssa 15 min, eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna jäähtyä.

  • Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää lemoncurd ja tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi ja kuohkeaksi. Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan. Pursota täyte pohjan päälle. Pursota lemon curd raidoiksi. Nosta toinen levy päälle. Täytä toinen kerros samaan tapaan.

  • Koristele haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!