Lemoncurd-tikkarileivos

Lemoncurd-tikkarileivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lemoncurd-tikkarileivos

Lemoncurd-tikkarileivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset70 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg (70 kpl à 0.007 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg
0.400 kg
0.200 kg
suklaakuorrutettuja vohveleita
1.600 kg (70 kpl à 0.023 kg)

Kuorrute

0.100 kg
0.035 kg
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.200 kg
tärkkelyssiirappia
0.015 kg
liivatejauhetta
0.080 kg
kylmää vettä
0.200 kg
valkosuklaata
0.001 kg
elintarvikeväriä
0.931 kg (70 kpl à 0.013 kg)

Koristelu

0.000 kg
valkosuklaata
0.000 kg
syötäviä kukkia
0.000 kg (70 kpl à 0.000 kg)
3.031 kg (70 kpl à 0.043 kg)

Ohje

  1. Kuorrute:

  2. Valmista kuorrute edellisenä päivänä. Kiehauta kerma, maitojauhe, sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi.
  3. Liota liivatejauhe kylmään veteen. Lisää liivateseos kuumaan kermakeitokseen.
  4. Lisää keitokseen valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi.
  5. Värjää kuorrute keltaiseksi.
  6. Pohjien valmistus:

  7. Leikkaa murotaikina 2x5 cm pohjiksi
  8. Paista pohjat 180°C:ssa.
  9. Täytteen valmistus:

  10. Vaahdota kerma. Lisää tuorejuusto ja lemon curd.
  11. Leivoksen pohjaus:

  12. Pursota täyte tikkari-leivosvuokiin (silikoni).
  13. Ripottele suklaahelmet päälle. Tasoita pinta.
  14. Pakasta leivospohjat.
  15. Kuorruttaminen ja koristelu:

  16. Sulata kuorrute ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Irroita leivokset muoteista ja aseta kuorrutusritilän päälle.
  17. Kaada kuorutetta jäisten leivosten pinnalle.
  18. Nosta kuorrutetut leivokset murotaikinapohjan päälle.
  19. Koristele valkosuklaaraidoilla ja tuoreilla kukilla.
kpl
g
3.0 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.