Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Lempipullavanukas ja kesämarjasalsaa

Ainekset100 annosta

4.550 kg
Valio lempipullia laktoositon
5.000 kg
0.500 kg
kananmunaa
0.020 kg
kardemummaa
0.100 kg
mantelilastuja

Marjasalsa

3.300 kg
FS marjasekoitusta
0.250 kg
ruokokidesokeria
0.015 kg
tuoretta minttua

Ohje

  1. Paista lempipullat pakakuksen ohjeen mukaan (160-175 asteessa noin 15 minuuttia) tai käytä jo valmiiksi paistettuja pullia. Halkaise ja lohko pullat voideltuun GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
  2. Sekoita vaniljakastikkeen joukkoon kanamunat ja kardemumma. Kaada liemi vuokiin pullapalojen päälle (n. 1,1 l lientä / 1 kpl 1/1 GN-vuoka). Ripottele vuokien pintaan mantelilastuja.
  3. Paista 160 asteessa noin 10 minuuttia.
  4. Marjasalsa

  5. Kiehauta marjasekoitus nopeasti ja lisää ruokokidesokeri sekä hienonnettu tuore minttu. Tarjoile marjasalsaa lämpimän pullavanukkaan kanssa.
kpl
g
13.0 kg
191 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
191 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.