Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Lenkkikiusaus
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Lenkkikiusaus
Lenkkikiusaus
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
18 annosta
3.000 kg
Valio perunasuikaleita
0.400 kg
FS purjoviipaleita
0.400 kg
FS paprikakuutioita
1.000 kg
lenkkimakkaraa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
1.000 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
1.000 kg
Valio ruokakermaa
0.110 kg
tomaattipyreetä
Ohje
Lado voideltuun GN 1/1-65 -astiaan kerroksittain kasviksia, suikaloitua makkaraa ja pippuria.
Sekoita juusto, kerma ja tomaattisose. Kaada astiaan ja kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 50 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
6.5 kg
Laktoositon
126
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunasuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS purjoviipale 2,5 kg 2 / 5 kg
FS paprikakuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
126 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
126 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›