Leivän voi muotoilla myös letittämällä. Uusi muoto tuo piristystä arkeen.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Leivän voi muotoilla myös letittämällä. Uusi muoto tuo piristystä arkeen.
Taikina | |
---|---|
0.000 kg (5 kpl à 0.000 kg) | |
0.125 kg | Kypsytetty vehnäjyvä |
0.200 kg | vettä |
1.000 kg | |
0.030 kg | tummaa siirappia |
0.030 kg | suolaa |
0.060 kg | hiivaa |
0.100 kg | seesaminsiemeniä |
0.050 kg | |
0.400 kg | hiivaleipävehnäjauhoja |
1.000 kg | vehnäjauhoja |
2.995 kg (5 kpl à 0.599 kg) | |
0.000 kg (5 kpl à 0.000 kg) | |
Pinnalle | |
0.030 kg | seesaminsiemeniä |
0.030 kg (5 kpl à 0.006 kg) | |
3.025 kg (5 kpl à 0.605 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.