Lettu-juustokakku

Valio Food Solutions

Lettu-juustokakku

Ainekset2 kakkua

Pohja

0.480 kg

Täyte

0.600 kg
0.600 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.020 kg
sitruunamehua
0.020 kg
vaniljasokeria
0.120 kg
perunajauhoja

Lisäksi

0.400 kg

Ohje

  1. Pohja

  2. Lado kahteen ø 23 cm irtopohjavuokaan ohukaiset reunoja myöten limittäin.
  3. Täyte

  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki muut aineet ja kaada vuokiin.
  5. Paista 170° C noin 1 tunti.
  6. Jäähdytä kakut ja lisää päälle sulatettu ja valutettu hedelmämarjasekoitus.
kpl
g
3.0 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.