Lettu-juustokakku

Lettu-juustokakku

FoodService
175 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,480 kg Food Service pieniä ohukaisia laktoositon
Täyte
0,600 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa laktoositon
0,600 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,300 kg sokeria
0,500 kg kananmunia
0,020 kg sitruunamehua
0,020 kg vaniljasokeria
0,120 kg perunajauhoja
Lisäksi
0,400 kg Valio marjaisa hedelmäsekoitusta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Lado kahteen ø 23 cm irtopohjavuokaan ohukaiset reunoja myöten limittäin.

Täyte
  • Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki muut aineet ja kaada vuokiin.

  • Paista 170° C noin 1 tunti.

  • Jäähdytä kakut ja lisää päälle sulatettu ja valutettu hedelmämarjasekoitus.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kakkua
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!