Lettuleivokset

Lettuleivokset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Lettuleivokset

Lettuleivokset

Ainekset10 annosta

0.480 kg
0.200 kg
0.100 kg
0.100 kg
0.047 kg
sokeria
0.004 kg
liivatelehteä
0.000 kg
tomusokeria

Tarjoiluun

0.000 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Sulata ohukaiset. Kuumenna ja jäähdytä vadelmat.
  2. Vaahdota Vanilja 9% ja lisää sokerilla maustetun rahkan joukkoon.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja liuota tilkkaan vadelmista irronnutta mehua. Sekoita vadelmat ja liivateseos rahkaseokseen.
  4. Levitä kymmenen ohukaista tarjoiluastiaan ja jaa puolet täytteestä letuille. Nosta päälle toiset ohukaiset ja levitä niille loppu täytteestä. Nosta kolmas lettu hatuksi ja ripottele koristeeksi tomusokeria.
  5. Voit halutessa raidoittaa lettupinon kinuskikastikkeella.
kpl
g
0.9 kg
130 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
130 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.