Lettuleivokset

Valio Food Solutions

Lettuleivokset

Ainekset10 annosta

0.480 kg
0.200 kg
0.100 kg
0.100 kg
0.047 kg
sokeria
0.004 kg
liivatelehteä
0.000 kg
tomusokeria

Tarjoiluun

0.000 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Sulata ohukaiset. Kuumenna ja jäähdytä vadelmat.
  2. Vaahdota Vanilja 9% ja lisää sokerilla maustetun rahkan joukkoon.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja liuota tilkkaan vadelmista irronnutta mehua. Sekoita vadelmat ja liivateseos rahkaseokseen.
  4. Levitä kymmenen ohukaista tarjoiluastiaan ja jaa puolet täytteestä letuille. Nosta päälle toiset ohukaiset ja levitä niille loppu täytteestä. Nosta kolmas lettu hatuksi ja ripottele koristeeksi tomusokeria.
  5. Voit halutessa raidoittaa lettupinon kinuskikastikkeella.
kpl
g
0.9 kg
129 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
129 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›