Tämä ohje on Vuoden Kokki 2017 Mattias Åhmanin käsialaa. "Tässä mieleeni tuli lihakeitto juustovoileivän kera; mureaa lihaa, juustoa ja juureksia hyvässä lihaliemessä, vaikkakin aivan eri tavalla. "
Tehnyt
Vuoden Kokki
Tämä ohje on Vuoden Kokki 2017 Mattias Åhmanin käsialaa. "Tässä mieleeni tuli lihakeitto juustovoileivän kera; mureaa lihaa, juustoa ja juureksia hyvässä lihaliemessä, vaikkakin aivan eri tavalla. "
Porsaan kassler | |
---|---|
0.600 kg | porsaan kassleria |
1.000 kg | |
0.070 kg | keltasipulia |
0.010 kg | valkosipulia |
0.010 kg | tuoretta timjamia |
0.005 kg | tuoretta rosmariinia |
0.000 kg | vettä |
0.000 kg | suolaa |
Savustettu Koskenlaskija | |
0.100 kg | |
0.010 kg | |
Juurekset | |
0.375 kg | juuriselleriä |
0.350 kg | lanttua |
0.000 kg | karkeaa merisuolaa |
Lipstikkaöljy ja varsiselleri | |
0.040 kg | lipstikkaa |
0.020 kg | babypinaattia |
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.075 kg | varsiselleriä |
Lihaliemi | |
2.000 kg | porsaan luita |
4.000 kg | vettä |
0.000 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.