Lihapulla Mac & Cheese

Lihapulla Mac & Cheese
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Lihapulla Mac & Cheese

Lihapulla Mac & Cheese

Perinteinen makaronilaatikko saa uutta virtaa juustosta ja lihapullista. Tarjoile ketsupin kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Mac & Cheese

0.120 kg
0.120 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
0.500 kg
0.500 kg
1.500 kg
sarvimakaronia
2.000 kg
pieniä raakapakaste lihapyöryköitä

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kypsennä vehnäjauho Oivariini rasvassa. Lisää kuumennettu maitojuoma koko ajan sekoittaen. Hauduta hiljalleen hetki ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Voitele kaksi 1/1 matalaa GN-vuokaa ja sekoita esikypsennetyt makaronit, juustokastike ja lihapullat pakeissa sekaisin. Paista 165 °C uunissa n. 30 min. Tarjoile ketsupin kanssa.
kpl
g
9.0 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.