Lihapulla Mac & Cheese

Valio Food Solutions

Lihapulla Mac & Cheese

Perinteinen makaronilaatikko saa uutta virtaa juustosta ja lihapullista. Tarjoile ketsupin kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Mac & Cheese

0.120 kg
0.120 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
0.500 kg
0.500 kg
1.500 kg
sarvimakaronia
2.000 kg

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kypsennä vehnäjauho Oivariini rasvassa. Lisää kuumennettu maitojuoma koko ajan sekoittaen. Hauduta hiljalleen hetki ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Voitele kaksi 1/1 matalaa GN-vuokaa ja sekoita esikypsennetyt makaronit, juustokastike ja lihapullat pakeissa sekaisin. Paista 165 °C uunissa n. 30 min. Tarjoile ketsupin kanssa.
kpl
g
9.0 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›