Lihapulla Mac & Cheese

Lihapulla Mac & Cheese

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
207 kcal / 100g
Perinteinen makaronilaatikko saa uutta virtaa juustosta ja lihapullista. Tarjoile ketsupin kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä vehnäjauho Oivariini rasvassa. Lisää kuumennettu maitojuoma koko ajan sekoittaen. Hauduta hiljalleen hetki ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Voitele kaksi 1/1 matalaa GN-vuokaa ja sekoita esikypsennetyt makaronit, juustokastike ja lihapullat pakeissa sekaisin. Paista 165 °C uunissa n. 30 min. Tarjoile ketsupin kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!