Jokaisella kreikkalaisilla äidillä ja mummolla on oma pyhä moussaka-resepti. Tässä versiossa jauheliha on vaihdettu lihapyöryköihin, mutta muuten resepti on pidetty mahdollisimman autenttisena.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Jokaisella kreikkalaisilla äidillä ja mummolla on oma pyhä moussaka-resepti. Tässä versiossa jauheliha on vaihdettu lihapyöryköihin, mutta muuten resepti on pidetty mahdollisimman autenttisena.
Bechamel | |
---|---|
0.150 kg | |
0.150 kg | vehnäjauhoja |
2.000 kg | |
0.500 kg | |
1.000 kg | |
0.500 kg | Valio kokomunamassaa |
0.000 kg | neilikkaa jauhettuna |
0.000 kg | muskottipähkinää |
Tomaattikastike | |
0.425 kg | pakastesipulikuutioita |
0.100 kg | valkosipulin kynttä |
0.000 kg | |
0.200 kg | punaviiniä |
0.600 kg | tomaattipyreetä |
0.500 kg | vettä |
2.000 kg | tomaattimurskaa |
0.030 kg | tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria |
0.010 kg | kanelia |
2.500 kg | pieniä raakapakaste lihapyöryköitä |
Täytteiksi | |
3.000 kg | munakoisoa , viipaloituna ja itketettynä |
1.000 kg | |
Maustamiseen | |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.